musikfrågesport med brittisk musikmusikquiz färdigt

Musikquiz: Swinging London!

Några av de mest legendariska banden och största hitsen kommer från Storbritannien. Med detta quiz kommer en spellista fylld med 30 av de största artisterna och hitsen. Utmaningen för dig är att komma ihåg artist, låt och kunna svara på en kunskapsfråga med anknytning till låten.

Musikquizet "Swinging London" bjuder även musiknörden på en utmaning. Du får en spotifyspellista som är fylld med Storbritanniens största artister och hits inom olika genrer. Låtarna är från 60-talet fram till idag. När en snutt av låtarna spelas gäller det för de tävlande att känna igen artisten och vad låten heter. Till varje låt kommer även en kunskapsfråga med anknytning till låten. Kunskapsfrågan ger den som ligger under eller har missat någon fråga en chans att skrapa ihop extra poäng.

Quizet kan genomföras individuellt, men genomförs med fördel i lag eftersom det är varierande svårighetsgrad på frågorna och en blandning av musikgenrer. Det är alltså en fördel om lagen består av människor med olika musiksmak och kunskaper.

Du får ett färdigt musikquiz komplett med spotifyspellista, svarsformulär och facit. Allt är färdigt att skrivas ut direkt. Musikquizet är den perfekta underhållningen på festen eller kompismiddagen. Du ordnar snabbt och lätt underhållning som är jättekul för dina gäster.

Swinging London brittiskt musikquiz

Beställ musikquizet genom att klicka på knappen. Du betalar enkelt och säkert med betalkort och kan sedan direkt ladda ner filen med allt du behöver för att genomföra denna skojiga quiz.

Pris: 149 kr
l