Bjud in till cocktailparty - en klassiker med skön musik, mingel, cocktails och lite plockmat. Enkelt och elegant!
INBJUDNINGSKORTSFIXAREN! Gör snabbt och enkelt egna, fina inbjudningskort till barnkalaset. Välj bland 21 fina kort, skriv in din text och få ett färdigt inbjudningskort att skriva ut omedelbums. Snabbt och enkelt!
INBJUDNINGSKORTSFIXAREN! Skapa fina inbjudningskort till fest! Allt från födelsedagsfest och kräftskiva till halloweenfest, after-work eller mordmysteriemiddag. Välj inbjudningskort, skriv din egen text, få kortet direkt och skriv ut så många som du behöver. Snabbt, enkelt och gratis!
Att fira året som gått och välkomna det nya, är en av årets största fester! Här hittar du tips och idéer till den glittrande nyårsfesten!
Quiz är kul! Frågesporter av alla de slag är populär underhållning. Gör dina egna personliga quiz till festen - vi tipsar! Eller kolla in vår topplista med 21 populära färdiga quiz.
nyårsfest
Ditt betyg I snitt:4.1 (35 votes)

Nyårsquiz och festlekar nyårsfesten!

Nyårsfest är årets festligaste fest! Det nya året ska firas ut och det nya in med en riktigt rolig fest eller elegant middag! Om du lagar trerätters hjälper vi gärna till med underhållningen! Vad passar väl bättre för att räkna ner till tolvslaget än ett nyårsquiz där dina gäster får en tillbakablick och dessutom får ta reda på vem som minns mest av året som gått! Eller prova en kul festlek med olika frågestationer - allt med nyårstema!

Bjud på nyårsmiddag kryddad med mord!

Nyårsmiddagen brukar ofta vara lite längre än den vanliga middagen, gärna med flera rätter - och man har gott om tid på sig fram till tolvslaget - varför inte underhålla gästerna med en spänannde mordgåta! Olika kapitel läses upp mellan rätterna och blir en spännande och klurig röd tråd genom kvällen! Eller för de som vill gå "all-in" låt dian gäster få klä ut sig och spela en avgörande roll i ett spännande mordmysterium. Det här kan bli precis hur roliga som helst och en nyårsfest ingen gkömmer!

Nyårsfest för barnen

Nyårfesten och väntan på tolvslaget kan bli lång för barnen. Samtidigt som de vuxna äter och äter och äter... Ordna en enkelt skattjakt för barnen! Våra enkla skattjakter som bara har klurigt ledtrådar som leder från ett ställe till nästa kan barnen lösa själva, om någon eller några kan läsa och de tar inte mycket mer än fem minuter för dig att fixa. Det kan vara en kul överranskining för barnen att få en första ledtråd under tallriken i slutet av middagen!