Här hittar du alla våra tips för höstens fester och höstens största fest - Halloween! Lys upp höstmörkret med pumpalyktor och läcker Halloweenbuffé och en skrämmande, spännande skattjakt! Läs också fler festtips för Halloween och höst på vår blogg firafest.se.

Lys upp höstmörkret med en Halloweenfest - höstens roligaste för både barn och vuxna! Vi har samlat alla våra tips för den roligaste festen!
Skapa rätta stämningen på Halloweenfesten med musik och ljudeffekter! Vi har gjort färdiga spellistor till Halloweenfesten - en till barnens Halloweenfest och en till de vuxnas.
Så fixar du äkta Halloweenstämning! Steg-för-steg till en fin pumpalykta och schabloner och flasketiketter att beställa gratis!
Skrämmande, läcker mat måste det vara på Halloweenfesten! Vi delar med oss av våra favoritrecept.
Så fixar du en komplett Halloweenbuffé - spökpizza, falukorvsmonster, chokladbollsspindlar, marshmallowsspöken och häxbrygd med fladdermuslortar och mycket mer mums!
På Halloween ska man klä ut sig! Här får du tips om både roliga och söta Halloweenkostymer för de små och lite läskigare för de större...
Halloweenfesten ska så klart förgyllas med roliga festlekar! Vi tipsar om de bästa lekarna till Halloweenfesten - både för barn och vuxna.
Pumpor hör Halloween till! Vi berättar det du inte visste om Halloween pumpan, vad det gentligen har med Halloween att göra, hur man gör pumpalyktor och goda recept med pumpa.
Fixa en egen Oktoberfest! Med öl, bratwurst och umpa-bumpa musik kommer du långt. Den ambitiöse tar också fram sina lederhosen eller dirdl ur garderoben och så är det bara att festa loss. Här hittar du lite idéer och så klart de bästa festlekarna för en Oktoberfest!
När höstmörkret kryper på är det tid för att lösa ett mysigt, rysigt mysterium! Här är höstens bästa mysterier för stor och liten, skattjakter, mysterier, escape games och mordgåtor...
Dags för Halloweenfest! Då ska det så klart busas och lekas, oavsett om man är stor eller liten. Här är våra rekommendationer för alla åldrar.