Här hittar du tips och idéer inför vårens alla fester, från Alla Hjärtans dag till påsk och valborgsmässohelg. Läs också fler festtips för vår och påsk på vår blogg firafest.se.

När är det påsk? Och vad betyder alla påskdagarnas konstiga namn? Vad har ägg med påsken att göra? Vart flyger påskkärringarna och hur fixar man en äggjakt? Vi reder ut påskbegreppen!
En av påskfirandets stora höjdpunkter är en kul äggjakt för barnen! Vi tipsar om olika sätt att ordna en kul äggjakt, från enkla tips för de yngsta till coola äggjakter för hela släkten! Välj bland 5 färdiga äggjakter att ladda ner.
Påsken är en mysig tid att umgås och pyssla lite tillsammans. Färga och måla ägg, dekorera påskriset, gör dekorationer till påskbordet och odla påskgräs. Vi har samlat våra mysigaste påskpyssel!
Påsken är vårens största högtid - tradition, ledighet ljus och vår! Fira påsken lite extra i år men ett kul påskquiz till påskbordet, en kul äggjakt för barnen eller kanske en kul skattjakt i mobilen där hela släkten tävlar mot varandra?
Här är de bästa festlekarna för att hälsa våren!
l