nyårsfest

Nyårsquiz: Vad minns vi av 2015?

Vad minns du och dina vänner av året som gått? Kriser och katastrofer har präglat 2015 men vi har också plockat fram de glada minnena. Vem kommer ihåg mest av det som hänt under året som gått - och är bäst på alla detaljer? Vår vana trogen skapar vi det perfekta quizet till nyårsmiddagen! Vänta in 12-slaget med en resumé av 2015!

I quizet finns 23 frågor som tillsammans kräver 61 svar, åtta av dem är musikfrågor. Låtarna spelas upp från en färdig Spotify-lista, vidare får du frågor, svarsformulär och facit, allt i fin design. Frågorna handlar om årets som gått och de 23 frågorna har rubriker som "Årets tv-program", "Årets skandal", "Årets förluster", "Årets vinst", "Årets återförening" och mycket mer och handlar om 2015 års största händelser i världen och Sverige.

Nyårsquizet är den absolut bästa underhållningen på nyårsfesten! Quizet fungerar lika bra på den lilla middagen som på den större festen, låt gästerna tävla i par eller i lag, beroende på hur många ni är. Quizet kan med fördel delas upp så att man tar några frågor åt gången och låter denna årskrönika gå som en röd tråd genom kvällen - ända fram till 12-slaget!

Pris: 159 kr
l