nyårsquiz frågesport nyårgrapevines nyårsquiz 2017

Nyårsquiz: Vad minns vi av 2017?

Inget passar väl bättre på nyårsfesten eller nyårsmiddagen än ett quiz om året som gått! Vi har blandat frågor om stort och smått som hänt under året, i Sverige och i världen. Fira ut det nya året med en tillbakablick på allt som hänt under året - vem kommer ihåg mest?

Vår vana trogen gör vi ett nytt quiz för nyårsafton 2017! Quizet är under produktion och kommer att vara klart att beställa för direkt leverans i december. Förhandsboka! Vill du redan nu beställa ditt nyårsquiz så att du inte glömmer går det bra! Quizet levereras till dig rykande färskt från redaktionen när det är färdigt!

Nyårsquizet har blivit en tradition hos många och visst är det den perfekta underhållningen i väntan på att klockan ska slå tolv och ett nytt år ta sin början! I quizet finns rubriker, så som "Årets avslöjande", "Årets medaljer", Årets filmer", "Årets trafikkaos", "Årets hits" och mycket mer. Under varje rubrik samlar sig en eller flera frågor. Quizet är underhållande och ger en tillbakablick på året som gått och frågorna är blandade och handlar om allt från film, musik och tv till de stora världshändelserna - och lite av de roliga småsakerna, som vi kanske minns när vi hör dem!

Du får allt som behövs för att genomföra quizet, frågor, svarsformulär och facit - allt i fin nyårslayout så klart! Till musikfrågorna finns en färdig spellista på Spotify (det går bra att använda ett grtis konto). Du får också lite matchande bonusmaterial i form av fina kort att lägga under tallrikarna för var och en att skriva ner sitt nyårslöfte inför 2018 på och fina placeringskort. Allt levereras till dig på e-mail direkt efter din beställning och du skriver själv ut så mycket du behöver!

Bild än så länge på förra årets nyårsquiz...
Pris: 159 kr
l