nyårsquiz frågesport nyår 2017nyårsquiz 2017 nyårsfest

Nyårsquiz: Vad minns vi av 2017?

Inget passar väl bättre på nyårsfesten eller nyårsmiddagen än ett quiz om året som gått! Vi har blandat frågor om stort och smått som hänt under året, i Sverige och i världen. Fira ut det nya året med en tillbakablick på allt som hänt under året - vem kommer ihåg mest?

Nyårsquizet har blivit en tradition hos många och visst är det den perfekta underhållningen i väntan på att klockan ska slå tolv och ett nytt år ta sin början! I quizet finns 29 rubriker, så som "Årets skandal", "Årets bragd", Årets filmer", "Årets matnyhet", "Årets hashtag", "Årets hits" och mycket mer. Under varje rubrik samlar sig en eller flera frågor, tillsammans kräver de 63 svar. Quizet är underhållande och ger en tillbakablick på året som gått och frågorna är blandade och handlar om allt från film, musik, tv och litteratur till de stora världshändelserna - och lite av de roliga småsakerna, som vi kanske minns när vi hör dem!

Du får allt som behövs för att genomföra quizet, frågor, svarsformulär och facit - allt i fin nyårslayout så klart! Till musikfrågorna finns en färdig spellista på Spotify (det går bra att använda ett grtis konto). Du får också lite matchande bonusmaterial i form av fina kort att lägga under tallrikarna för var och en att skriva minnen från 2017 och nyårslöfte inför 2018 på. Det finns också fina placeringskort. Allt levereras till dig på e-mail direkt efter din beställning och du skriver själv ut så mycket du behöver!
Pris: 159 kr
l