Presentkort 200 kr

Pris: 200 kr

Leverans direkt via e-mail.

Presentkort

Presentkort 200 kr

Ge bort ett presentkort på grapevines upplevelser hemma. För presentkortet kan mottagaren handla valfria produkter - allt från mordmysterier och quiz till skattjakter och escape games till barnen. Sprid lite glädje!
Presentkortet på en upplevelse hemma är en kul och annorlunda present, perfekt till vännerna man inte träffar eller som företagsjulklapp där man ger bort lite mys och roligt umgänge med de närmaste!

Detta presentkort har ett värde av 200 kr. Presenkort finns även i valörerna 300 och 400 kr samt för specifika produktgrupper.

Presentkortet levereras omedelbart med e-mail. Presenkortet skriver du sedan själv ut och ger bort eller skickar vidare digitalt.
Ge bort en upplevelse hemma med ett presentkort från grapevine!

Presentkort från grapevine.nu är ett perfekt sätt att sprida lite glädje! Ge bort ett presentkort på en upplevelse hemma, en spännande mordgåta, ett kul quiz eller en rolig skattjakt för barnen. Perfekta gåvor av glädje och umgänge, hemma!

Det finns presentkort som gäller särskilda produktkategorier, med belopp som överensstämmer med dessa produkters priser och det finns presentkort på belopp (men för alla presentkort kan man naturligtvis handla precis vad man vill, det är enkelt att betala eventuell mellanskillnad med kort). Presenkorten är giltiga ett år från utfärdandet och kan inte lösas in mot kontanter.

Presentkorten levereras, som alla grapvines produkter omedelbart med e-mail. Du skriver sedan själv ut presentkortet och ger bort, eller så kan du skicka det med mail direkt till mottagaren - en enkel, rolig, annonlunda och digital present som du kan ge bort omedelbums!

Filen du får är en A4 sida. Skriv ut och vik den på mitten så får du presentkortet på en sida och informationstext på baksidan.

Vill du beställa många presentkort till ett företag går det bra att kontakta oss för faktura, fyll då i formuläret här och skriv antal presenkort i meddelandefältet>>

Pris: 200 kr