Presentkort: Quiz, 159 kr

Pris: 159 kr

Leverans direkt via e-mail.

Quiz, festlekar & tipspromenader / Presentkort

Presentkort: Quiz, 159 kr

Ge bort ett kul quiz! Den som får ett presentkort kan välja det quiz som lockar mest, i vårt stora utbud finns allt från musikquiz, till quiz för säsong och stora högtider - alltid fyndigt, alltid kul!
Presentkortet är en kul och annorlunda present - ge bort en upplevelse som mottagarna kan göra hemma - med de närmast. Du ger bort en stunds glädje! Perfekt som present inför de stora helger,a ge bort ett julquiz eller nyårsquiz som julklapp! Perfekt som företagspresent.

Detta presentkort är tänkt för att ge bort ett valfritt quiz eller en frågesport, värdet är 159 kr, de flesta av våra quiz kostar 149 eller 159 kr.

Presentkortet levereras omedelbart med e-mail. Presenkortet skriver du sedan själv ut och ger bort eller så kan du skicka det digitalt till mottagaren.
Ge bort en upplevelse hemma med ett presentkort från grapevine!

Presentkort från grapevine.nu är ett perfekt sätt att sprida lite glädje! Ge bort ett presentkort på en upplevelse hemma, en spännande mordgåta, ett kul quiz eller en rolig skattjakt för barnen. Perfekta gåvor av glädje och umgänge, hemma!

Det finns presentkort som gäller särskilda produktkategorier, med belopp som överensstämmer med dessa produkters priser och det finns presentkort på belopp (men för alla presentkort kan man naturligtvis handla precis vad man vill, det är enkelt att betala eventuell mellanskillnad med kort). Presenkorten är giltiga ett år från utfärdandet och kan inte lösas in mot kontanter.

Presentkorten levereras, som alla grapvines produkter omedelbart med e-mail. Du skriver sedan själv ut presentkortet och ger bort, eller så kan du skicka det med mail direkt till mottagaren - en enkel, rolig, annonlunda och digital present som du kan ge bort omedelbums!

Filen du får är en A4 sida. Skriv ut och vik den på mitten så får du presentkortet på en sida och informationstext på baksidan.

Vill du beställa många presentkort till ett företag går det bra att kontakta oss för faktura, fyll då i formuläret här och skriv antal presenkort i meddelandefältet>>

Pris: 159 kr