Roliga-skattjakter-utomhus

När våren och sommaren kommer får barnen spring i benen och man vill vara utomhus - också på kalas och fest! Här är våra bästa skattjakter för kalas utomhus!

Alla våra temaskattjakter kan genomföras utomhus om man vill, man kan välja att använda ledtrådar eller själv göra en karta över området man ska vara i och markera var gåtorna finns. Vissa av skattjakterna har teman som man kanske känner passar bäst utomhus och på vår och sommar, som till exempel en detektivskattjakt, en piratskattjakt eller en skattjakt under vattnet eller i älvornas värld. För de lite äldre barnen finns skattjakter med uppdrag. Sedan har vi ju också våra riktigt coola mobilskattjakter där vi kombinerar att få följa karta och lösa gåtor i mobilen med att vara ute och springa i friska luften!

Coola mobilskattjakter!

Våra mobilskattjakter är enkla att fixa, har roliga historier och kluriga gåtor. Du bestämmer när, var och hur! Barnen följer en karta och svarar på gåtorna direkt i mobilen. Upp till 10 lag kan tävla mot varandra på tid! Du kan läsa mer om mobilskattjakter på vår sajt mobilskattjakt.se