Härliga soliga sommardagar ska avslutas med en fest! Ordna knytkalas på stranden, grillfest i trädgården eller cocktailparty på terassen! Här är 5 tips för dig som ska fixa sommarfest...
Det är mycket man ska tänka på när man ska fixa barnkalas - vi hjälper med en checklista - 10 saker att tänka på när du ska fixa barnkalas!
Ett kalas utan lekar är som tårta utan grädde! Vi listar de allra bästa barnkalaslekarna och spännande skattjakter till kalaset.
Här är de bästa festlekarna för att hälsa våren!
Sommarfest är kul! När man är utomhus och solen skiner kan man göra mer än att bara sitta och prata. Umgås med en rolig festlek till sommarfesten. Spela klassiker som kubb eller brännboll eller fixa cykelorientering eller tipspromenad om alla gäster. Vi har samlat lite kul tips och partylekar!
Att grilla tillsammans har sedan urminnes tider varit en av de mest älskade gemenskaps-ritualerna. Och det är lätt att förstå varför. Kombinationen av mat och eld, och den långsamma tillagningen med mer tid för umgänge, bidrar till en munter och mysig stämning. Tips inför grillfesten finns här!
INBJUDNINGSKORTSFIXAREN! Gör snabbt och enkelt egna, fina inbjudningskort till barnkalaset. Välj bland 21 fina kort, skriv in din text och få ett färdigt inbjudningskort att skriva ut omedelbums. Snabbt och enkelt!
skattjakt utomhus
Ditt betyg I snitt:4.7 (6 votes)
När våren och sommaren kommer får barnen spring i benen och man vill vara utomhus - också på kalas och fest! Här är våra bästa skattjakter för kalas utomhus!

Alla våra temaskattjakter kan genomföras utomhus om man vill, man kan välja att använda ledtrådar eller själv göra en karta över området man ska vara i och markera var gåtorna finns. Vissa av skattjakterna har teman som man kanske känner passar bäst utomhus och på vår och sommar, som till exempel en detektivskattjakt, en piratskattjakt eller en skattjakt under vattnet eller i älvornas värld. För de lite äldre barnen finns skattjakter med uppdrag. Sedan har vi ju också våra riktigt coola mobilskattjakter där vi kombinerar att få följa karta och lösa gåtor i mobilen med att vara ute och springa i friska luften!

mobilskattjakt

Coola mobilskattjakter!
Våra mobilskattjakter är enkla att fixa, har roliga historier och kluriga gåtor. Du bestämmer när, var och hur! Barnen följer en karta och svarar på gåtorna direkt i mobilen. Upp till 10 lag kan tävla mot varandra på tid! Du kan läsa mer om mobilskattjakter på vår sajt mobilskattjakt.se