Halloweenmysteriet 4-6 år

Pris: 169 kr

Leverans direkt via e-mail.

Skattjakter

Halloweenmysteriet 4-6 år

Spännande Halloweenskattjakt för barn i åldern 4-6 år. På Greve Vlads avlägsna slott Kråkehof finns en gömd skatt, men den vaktas av slottets många mystiska invånare, häxan Maya-Magica, alla spökena, trollkarlen Miraculix, Frankenteins monster, Greve Vlads släkting från Transylvanien och många fler. För att hitta skatten behöver spännade utmaningar och gåtor lösas!
I skattjaktspaketet får du allt du behöver för att ordna den roligaste Halloweenfesten till barnen. Du skriver ut filen och har då allt du behöver. I det enkla skattjaktsschemat planerar du din skattjakt. Du väljer med hjälp av vår guide gömställen och får roliga ledtrådar där du sedan sätter upp de olika utmaningarna barnen ska lösa. Skattjakten kan genomföras överallt, i alla hem, inomhus eller utomhus! Utmaningarna är anpassade efter ålder och lagom kluriga. Skatten finns i ett lönnrum med sex nycklar. Varje gång barnen överlistat ett monster eller klarat en gåta får de ett nyckelkort, som de till sist använder för att komma åt skatten. Enkelt för dig att ordna - superroligt och lagom ruskigt för barnen!
I skattjakten ingår:
* Värdguide med instruktioner om hur du på bara några minuter ordnar en rolig skattjakt.
* Lekschema - ditt verktyg för att planera och leda skattjakten
* Guide till gömställen och ledtrådar
* Blad för Halloweenmysteriet, start med bakgrund, sex gåtor / utmaningar, nyckelkort, extra utmaningskort, rekvisita
* Diplom till alla barn

EXTRA! Inbjudningskort till Halloweenfesten med skattjakt.

Den här versionen av Halloweenmysteriet passar för barn i förskoleåldern, för de lite äldre barnen finns en lite knepigare variant. Här hittar du versionen för barn i åldern ca. 7-10 år>>
Pris: 169 kr