Halloweenskattjakt: Mysteriet på Monsterbalen 7-10 år

Pris: 169 kr

Leverans direkt via e-mail.

Skattjakter

Halloweenskattjakt: Mysteriet på Monsterbalen 7-10 år

En busig Vampyr har stulit nycklarna till häxan Maras skåp där hon förvarar de hemliga ingredienserna till sin häxbrygd och dessutom allt Halloweengodis till balen. Barnen måste hjälpa häxan och rädda Monsterbalen! Ett mysrysigt äventyr med färdiga gåtor för barnen att lösa - enkelt att ordna, buskul för barnen och ett måste på varje Halloweenfest!
Efter beställning får du en fil med den färdiga skattjakten direkt levererad med e-mail, du skriver själv ut allt du bahöver. Du får en guide som berättar hur du enkelt förbereder och genomför skattjakten och allt material som du behöver - ett lekschema för att planera skattjakten, ledtrådar att välja mellan, färdiga blad med gåtor anpassade efter barnens ålder, nyckelkort att samla, tre utmaningar som ska lösas på vägen och till sist även ett diplom till alla duktiga skattjägare.

Skattjakten kan genomföras både inomhus och utomhus, för en mindre skara barn eller på den stora Halloweenfesten! Skattjakten har en roligt Halloweentema och en spännande historia, utan att vara allt för läskig. När barnen löst sex gåtor och tre utmaningar och hittat den sex nycklarna till häxan Maras skåp hittar de inte bara hennes hemliga ingredienser till häxbrygden som behövs till Monsterbalen utan också allt Halloweengodis!

Den här versionen av Mysteriet på Monsterbalen är anpassad för barn som börjat skolan, ca. 7-10 år. Det finns även en lite enklare variant som passar för barn i förskoleåldern, ca. 4-6 år. Mysteriet på Monsterbalen för 4-6 år hittar du här>>
Pris: 169 kr

Hur ordnar man en riktigt kul Halloweenfest?

Vi på grapevine älskar halloween! Läs alla våra tips om mat, dekorationer, kostymer och mycket mer för att fixa den roligaste festen.
Här hittar du alla våra festtips för Höst & Halloween>>