Skattjakt: Spökmysteriet 7-10 år

Pris: 169 kr

Leverans direkt via e-mail.

Skattjakter

Skattjakt: Spökmysteriet 7-10 år

I Spökmysteriet behöver småspökena Buu och Boo hjälp av barnen för att hitta nycklarna till Ödehusets källarvalv - för här finns den hemliga skatten som vaktats av Gammelspöket i 100 år! Ett riktigt spännande mysterium för barnen bland spöken, monster, häxor och trollkarlar... Perfekt till barnkalas under den mörka årstiden och så klart till Halloweenfesten!
Efter hundra år av sömnlösa spöknätter är Gammelspöket trött och vill lämna över den betungande plikten att vakta Ödehusets skatt till sina två spökbarn-barns-barn-barns-barn. För att testa dem gömmer han nycklarna till källarvalvet där skatten finns hos Ödehusets andra skumma invånare. Småspökena Buu och Boo vill dock inte hänga i spökhuset de nästa hundra åren, utan ut och spöka på annat håll, så de lovar barnen skatten - om de kan hitta nycklarna!
Med vår specialskrivna skattjakt men färdiga gåtor och utmaningar och enkla verktyg för att orgnaisera och genomföra det hela, kan du på mindre än en halvtimme fixa en riktigt rolig aktivitet för barnen! Skattjakten kan göras inomhus, utomhus eller både och, i stort sett var som helst. Med en mindre barngrupp låter du dem alla lösa mysteriet tillsammans, har du flera barn kan du dela upp dem i lag. Skattjakten fungerar lika bra! Tidsåtgången varierar mellan ca 30-50 min, beroende på hur många barn som deltar och var du väljer att göra skattjakten. Du kan också välja att göra skattjakten både med gåtor och utmaningar eller bara med gåtor, om du vill korta det hela något.
Skattjakt Halloween
Spökmysteriet är lite, lite läskigt, men mest roligt! Det är en superrolig barnkalaslek! Det finns i två olika varianter med olika svårighetsnivå, ett som vi anpassat för barn i förskoleåldern, ca 4-6 år och en för de lite äldre barnen, ca 7-10 år. Den lite enklare varianten hittar du här>>
Pris: 169 kr