Skattjakt: Vintermysteriet 7-10 år

Pris: 169 kr

Leverans direkt via e-mail.

Skattjakter

Skattjakt: Vintermysteriet 7-10 år

Visst kan man ha barnkalas utomhus på vintern! Grilla korv och marshmallows och bjud på varm choklad! Låt sedan barnen lösa det spännande vintermysteriet där de måste hjälpa kung Frost att hitta de sex magiska iskristallerna som vårälvan Primavera har stulit!
Med hjälp av en skattkarta eller ledtrådar hittar barnen sex gåtor och tre utmaningar som de ska lösa, i varje gåta ska en av de försvunna magiska iskristallerna hittas. I kung Frosts rike träffar barnen fiskande isbjörnar, coola valrossar och hjälpsamma inuiter. Gåtorna är anpassade efter barnens ålder, välj mellan en skattjakt för barn i förskoleåldern, 4-6 år och lite äldre, från 7 år upp till ca. 10 år.

Skattjakten är ett fartfyllt äventyr men kluriga gåtor, roliga utmaningar och en spännande historia. I produkten får du allt som behövs för att fixa skattjakten, du skriver själv ut det hela och med enkla instruktioner, ett smart lekschema och allt från ledtrådar och gåtor till ett fint diplom färdigt att använda tar det inte mycket mer än en halvtimme att förbereda en superkul kalaslek som "gör" hela vinterkalaset. Skattjakten kan göras med ett gäng som hjälps åt att lösa skattjakten, eller i flera mindre grupper. Beroende på hur lång man gör skattjaktsrundan och hur många barn man är så tar skattjakten ca. 40 min till en timme att genomföra.

Den här varianten av Vintermysteriet passar för barn i åldern ca. 7-10 år. En lite enklare variant för de yngre barnen finns här>>
Ett inbjudningskort att skriva ut och fylla i medföljer. Man kan också göra ett passande inbjudningskort med egen text i vår inbjudningskortsfixare>>
Pris: 169 kr