Alla produkter
Mordmysterier
Mysterier
Skattjakter
Provningar
Frågesporter
Festkoncept
Tipsrundor
Högtider
Gör det själv böcker
Presentkort
För barn
För tonåringar
För vuxna
För företagsevent
Grapevine Norge
Grapevine Finland
Grapevine Danmark
Grapevine på tyska
Grapevine på engelska
Hos oss på grapevine hittar du massvis med färdiga skattjakter och mysterier till barnkalas, fest och andra tillfällen! Skattjakterna är färdiga med allt som behövs, de kan genomföras både utomhus och inomhus, hemma eller borta. Det finns skattjakter med en hel massa olika teman från superhjältar, pirater och prinsessor till sådana som passar till jul, påsk eller sommar. De är enkla att förbereda och buskul för ungarna!
Så här funkar det:

1. Beställ och betala - en fil med skattjakten levereras omedelbart till din e-mail adress.

2. Skriv ut skattjakten och så många diplom som gäster.

3. Organisera skattjakten med hjälp av lekschemat. Det finns en hel massa ledtrådar att välja bland, du väljer vad som passar bäst där du ska vara. Skattjakterna går att genomföra både inomhus och utomhus. Med produkten får du också idéer hur du använder skattjakten i olika andra miljöer.
4. Du kan genomföra skattjakten för några få barn eller många. Är de många delar du upp dem i grupper. Tips om hur du gör detta finns i produkten.

5. Du placerar ut gåtor och utmaningar på valda ställen - sedan är det bara att köra igång!

6. Varje skattjakt har en spännande historia där barnen ska lösa ett mysterium med hjälp av gåtor och utmaningar, för varje löst gåta får de ett kort med tex en nyckel som ska användas för att lösa mysteriet och hitta skatten!
Skattjakt: Ismysteriet
FÖR "FROST"-KALASET
Ett härligt äventyr tillsammans med isprinsessan Arabella, pingvinen Puck och älgen Ola! Barnen måste hjälpa isprinsessan att rädda den årliga snöfesten! Skattjakten kan utföras inne eller ute, hemma eller borta, för många barn eller få - enkelt för dig, jättekul för barnen! 169 kr.
För 4-6 år>> | Från ca 7 år>>
För 4-6 år
För 7-10 år
Piratskattjakt: Skattjakt på de 7 haven
Ordna piratkalas med spännande skattjakt! Låt de små piraterna ge sig ut på äventyr på de sju haven! På vägen mot skatten ska knepiga gåtor och spännande uppdrag lösas. Du får allt du behöver för att snabbt och enkelt ordna denna superroliga skattjakt med pirattema! Finns i två åldersanpassade varianter, för 4-6 år och 7-10 år. 189 kr.
Mer info 4-6>> | Mer info 7-10>>
För 4-6 år
För 7-10 år
Skattjakt: Detektivmysteriet
Ett riktigt roligt mysterium för barnen att lösa! I Småköping försvinner värdefulla böcker från biblioteket och det har utlysts en belöning till dem som hittar böckerna. Låt barnen bli detektiver och lösa kluriga gåtor i jakten på böckerna! Allt som behövs finns i produkten - enkelt för dig buskul för barnen! Finns i två åldersanpassade varianter, för 4-6 år och 7-10 år. 169 kr.
Mer info 4-6>> | Mer info 7-10>>
För 4-6 år
För 7-10 år
Skattjakt: Superhjältemysteriet
Ett riktigt roligt äventyr för alla små superhjältar. Hjälp Supersune att rädda Big City från Boven med den gröna masken. En skattjakt som "gör" hela superhjältekalaset. Du får allt som behövs och fixar enkelt det hela på mindre än en halvtimme. Ett kalas barnen aldrig glömmer! Finns i två åldersanpassade varianter, för 4-6 år och 7-10 år. 169 kr.
Mer info 4-6>> | Mer info 7-10>>
För 4-6 år
För 7-10 år
Skattjakt: Spökmysteriet
I Spökmysteriet behöver småspökena Buu och Boo hjälp av barnen för att hitta nycklarna till Ödehusets källarvalv - för här finns den hemliga skatten som vaktats av Gammelspöket i 100 år! Ett riktigt spännande mysterium för barnen bland spöken, monster, häxor och trollkarlar... Perfekt till kalas och så klart till Halloweenfesten! Finns i två åldersanpassade varianter, för 4-6 år och 7-10 år. 169 kr.
Mer info 4-6>> | Mer info 7-10>>
För 4-6 år
För 7-10 år
Skattjakt: Prinsessmysteriet
Den perfekta kalasaktiviteten för alla med prinsessdrömmar! Prinsessmysteriet är en rolig skattjakt där alla prinsessor får hjälpa att befria prins Månstråle, som en ond fe har förvandlat till groda och låst in i slottstornet. Som brukligt är kan prinsen bara bli sig själv om han blir kysst av en prinsessa! Finns i två åldersanpassade varianter, för 4-6 år och 7-10 år. 169 kr.
Mer info 4-6>> | Mer info 7-10>>
För 4-6 år
För 7-10 år
Skattjakt: Sommarmysteriet
Låt barnen lösa sommarmysteriet som anländer med flaskpost. Riktigt rolig och somrig skattjakt som kan genomföras nästan var som helst och passar varje tillfälle - hela sommaren. Förgyll sommarfesten för barnen! Enkelt för dig att förbereda, buskul för barnen! Finns i två åldersanpassade varianter, för 4-6 år och 7-10 år. 169 kr.
Mer info 4-6>> | Mer info 7-10>>
För 4-6 år
För 7-10 år

 

Skattjakt: Djungelmysteriet
Skattjakt för alla äventyrare! Barnen får ge sig ut på expedition i djungeln för att hitta Mayaindianernas glömda stad och dess mytomspunna skatt! Ett äventyr fyllt av spännande utmaningar, gåtor som måste lösas och möten med djungelns vilda djur! Allt du behöver ingår - lägg bara till en gnutta fantasi! Finns i två åldersanpassade varianter, för 4-6 år och 7-10 år. 169 kr. .
Mer info 4-6>> | Mer info 7-10>>
För 4-6 år
För 7-10 år
Skattjakt: Mysteriet på museet
Mysteriet på museet är en riktigt rolig skattjakt med spännande utmaningar att lösa på vägen. Skattjakten passar barn i åldern 7-10 år. Det gäller att hjälpa museiintendenten att hitta de sex försvunna nycklarna till mumiens låda inför den stora egyptiska utställningen! Ett riktigt spännande äventyr!
Mer info>>
För 7-10 år
Skattjakt: Semestermysteriet
Den här skattjakten genomföra man utomhus med karta och ledtrådar. Den funkar bra i trädgården, i parken, på stranden eller i skogen! Barnen är på familjen Skogs camping i Storskogen där äventyraren Valdemar Vild har gömt en skatt. Det gäller för barnen att lösa kluriga gåtor och hitta skatten! 169 kr.
Mer info 4-6 år | Mer info 7-10 år
För 4-6 år
För 7-10 år
Skattjakt: Halloweenmysteriet
I Halloweenmysteriet får barnen hjälpa greve Vlad att leta upp Kråkehofs gömda skatt. För att göra det behöver de lösa spännande utmaningar från häxor, vampyrer, monster, spöken och trollkarlar och slottets andra invånare. Allt du behöver och diplom ingår. 169 kr.
Mer info 4-6 år>> | Mer info 7-10 år
För 4-6 år
För 7-10 år
sommarfest barn
Skattjakt: Hotellmysteriet
Ordna mysteriekalas och låt barnen lösa det spännande Hotellmysteriet! Hotellchefen Georg Gästfri behöver barnens hjälp att sätta stopp för en klåfingrig tjuv som härjar på hotellet. I en spännande skattjakt ska barnen lösa gåtor, hitta de försvunna sakerna och samla ledtrådar till vem tjuven är. Perfekt utomhus, till sommar och semester! 169 kr.
Mer info 4-6 år>> | Mer info 7-10 år>>
För 4-6 år
För 7-10 år
Skattjakter med GPS och karta i mobilen
Mobilskattjakt: Jakten på den försvunna juvelen
SKATTJAKT MED MOBIL!
En superrolig skattjakt som barnen löser i mobilen. Du fixar den snabbt och enkelt på en liten arrangörssajt. Superenkelt att fixa - och så coolt för barnen! De letar upp positioner på en karta och svara på frågor i mobilen allt medan de är på jakt efter den försvunna juvelen! 249 kr.
Mer info >>
Från ca. 10 år
Mobilskattjakt: Jakten på spökskatten
SKATTJAKT MED MOBIL!
Låt de lite äldre barnen ge sig ut på en spännande skattjakt med karta och gåtor i mobilen. Du bestämmer vart skattjakten ska gå och hur lång den ska vara. För att hitta spökskatten måste barnen lösa gåtor bland vampyrer, vättar, trollkarlar och spöken! Superenkelt att fixa och genomföra, och hur coolt som helst! 249 kr.
Mer info >>
Från ca. 10 år
Mobilskattjakt: Jakten på piratskatten
SKATTJAKT MED MOBIL!
En riktigt häftig skattjakt med karta och gåtor i mobilen! Skattjakten är färdig med en spännande historia, frågor och svar men du som skattjaktsfixare bestämmer själv var den ska göras. Lady Olivia och hennes hemgift har rövats bort av den ökände piratkaptenen Eagle Jack. Det gäller för barnen att överlista piraterna, befria flickan och ta tillbaka skatten! 249 kr. Mer info >>
Från ca. 10 år
Alla våra skattjakter för barn hittar du här>>
Enklare än så här blir det inte! På bara några minuter kan du fixa en buskul aktivitet till barnen. Det behöver inte vara kalas - överraska kompisgänget en helg, gör en kul grej för barnen på släktmiddagen eller förgyll festen med jakten på en skål snacks!
Skattjakt för barnen
Med vår färdiga skattjakt ordnar du en riktigt rolig och proffsig skattjakt på bara några minuter! Skattjakten är färdig att användas och fungerar i alla hem, du anpassar själv längd och svårighetsgrad genom att välja bort ledtrådar. Barnen älskar att jaga från ledtråd till ledtråd. Perfekt till barnkalaset, eller för att förgylla festen för de yngsta. För barn 3-10 år. 129 kr.
Mer info>>
Skattjakt för barnen UTOMHUS
En riktigt rolig skattjakt för barnen, som hålls utomhus. Fungerar i trädgården, på gården eller i parken och på lekplatsen. Du får allt färdigt, lägger till lite enkel rekvisita och skattjakten är snabbt ordnad. Perfekt till kalaset eller för att förgylla Valborgsfirandet för barnen. För barn 3-10 år. 129 kr.
Mer info>>
Vi är bäst på fest! Grapevine.nu har hundratals roliga festaktiviteter för barn och vuxna, för varje tillfälle!
 • Betala säkert och enkel med kort eller mot faktura
 • Omedelbar leverans av fil med e-mail
 • Aktiviteten är helt klar - du får allt du behöver och skriver själv ut
 • Kräver inga förberedelser
 • Med vår hjälp anordnar du en proffsig festaktivitet, med fyndigt innehåll, i fin design
 • Ett pris, oavsett antal deltagare
 • Sätter guldkant på varje tillfälle!
 • www.grapevine.nu
  Läs mer om barnkalas hos grapevine:

 • En bra checklista med 10 saker att tänka på när man ordnar barnkalas hittar du här>>

 • Vilken skattjakt är den bästa? Stor guide till hur du ordnar en rolig skattjakt med en översikt över alla våra produkter>>

 • © grapevine.nu, Mirago Media AB