En fest med tema bli ännu roligare! Här har vi samlat festtipsen för temafesterna...Läs också fler festtips på vår blogg firafest.se.

Bjud in till cocktailparty - en klassiker med skön musik, mingel, cocktails och lite plockmat. Enkelt och elegant!
En middag gästerna garanterat aldrig glömmer! Låt dem alla vara med och spela avgörande roller i ett mysterium med mord eller låt dem med logik och slutledningsförmåga lösa en spännande mordgåta.
Vi har mordgåtor och mordmysterier både där deltagarna spelar roller och enklare varianter där man klöser mordmysteriet med logik och slutledningsförmåga. Läs om hur de fungerar här.
Festen blir roligare med ett tema! 70-talsdisco, togaparty, "tusen och en natt" eller middag med mord - här får du tips till temafesterna gästerna inte glömmer...
Återuppliva 80-talet med en fest! Du sätter lätt stämningen med gäster tidsenligt klädda, musik och mat. Vilka är då måsten på den perfekta 80-talsfesten? Vi bjuder på inspiration om 80-tals kläder, 80-tals mat, 80-tals musik,80-tals kläder och händelser - och naturligtvis har vi också gjort det ultimata 80-tals quizet fullt med nostalgi!
l