dop namngivning festleknamngivning dop festlek

Tipspromenader / Högtider

Tipspromenad till dop och namngivning

En rolig tipspromenad med tema namn som passar utmärkt till dop eller namngivning. Tipspromenaden är flexibelt uppbyggd så att du gör den personlig för din bebis - i den omfattning du vill och har tid.
Det här är en rolig tipspromenad till dopet eller namngivningen - en perfekt aktivitet så att alla gäster får aktivera sig lite, kan passa perfekt när dagens huvudperson behöver en paus för amning och blöjbyte och fika eller mat ska dukas fram.
Tipspromenaden är uppbyggd så att du kan använda den precis som den är - då med tema namn - eller komplettera den med frågor och göra den personlig för din bebis. Vi vet alla att tiden ibland tryter när man har små barn som pockar på uppmärksamheten, därför är tipspromenaden förberedd så att den fungerar och blir rolig både med en egen insats - men också lika bra utan!
I tipspromenaden ingår:
12 färdiga tipspromenadfrågor med tema namn (vill du gör du tipspromenaden bara med dessa frågor, då är allt färdigt, bara att skriva ut och sätta upp längs en trevlig promenad.

Det ingår också mallar till tipspromenadfrågorna i word, så att du enkelt kan komplettera med egna frågor om dagens huvudperson och de namn som han eller hon får. Allt i samma söta layout som de allmänna frågorna.

Dessutom får du sammanlagt 83 frågor på de 25 just nu vanligaste flick- och pojknamnen, med svarsalternativ. Heter ditt barn något eller några av dessa namn, kopierar du bara enkelt in de frågor du vill använda i mallarna. Heter ditt barn inte något av dessa namn kan frågorna som finns användas som inspiration för att hitta på frågor om ditt barns namn.
Pris: 149 kr
l