Barnkalas är kul! Här har vi samlat alla våra tips och idéer för att fixa de roligaste barnkalasen! Läs också fler barnkalastips på vår blogg firafest.se.

Det är mycket man ska tänka på när man ska fixa barnkalas - vi hjälper med en checklista - 10 saker att tänka på när du ska fixa barnkalas!
Vad ska man bjuda på på barnkalaset? Vi har samlat bra förslag på kalasmat!
Ett barnkalas med tema blir ännu roligare! Här hittar du förslag på teman och tips på hur du fixar närmare 20 olika temakalas - piratkalas, undervattenskalas, detektivkalas, isprinsesskalas och mycket mer...
Vad ska det stå på kalasinbjudan? Vi tipsar! Planerar ni ett temakalas kan du skriva ut våra färdiga inbjudningskort gratis.
Ett kalas utan lekar är som tårta utan grädde! Vi listar de allra bästa barnkalaslekarna och spännande skattjakter till kalaset.
Så fixar du ett kalas med pirattema och skattjakt på de sju haven! Utklädning, mat, tårta och lekar...
Det perfekta kalaset för små prinsessor och prinsar! Här får du tipsen som gör prinesskalaset till en succé!
Stor guide till alla grapevines skattjakter för barn & barnkalas. Jämför för vem, var, hur och hur länge - här finns alla svar...
4-årskalaset är ofta det första stora barnkalaset - för både 4-åringen och de vuxna som ska fixa. Vi har listat våra bästa tips för ett lyckat 4-årskalas!
GRATIS! Vi bjuder på dekorationsmaterial att pyssla själv till barnkalaset. Beställ, skriv ut och klipp och klistra! Välj mellan 4 olika teman.
FILM! Se filmen om hur du fixar roligaste barnkalaset med en temaskattjakt!
När barnen fyller 5 år har de ofta redan varit på rätt många kalas och de har egna idéer och synpunkter på hur ett bra barnkalas ska gå till. Vi har listat våra bästa tips för ett lyckat 5-årskalas!
När barnen har hunnit bli 6 år och går i förskoleklass, är det de stora barnkalasens tid... Vi har listat våra bästa tips för ett lyckat 6-årskalas!
7-årskalaset är viktigt. Det brukar vara i den här åldern som barnkalas är som "störst" i barnens värld och kalasen avlöser varandra. Så här ordnar du ett buskul barnkalas för 7-åringar!
När barnen är 8 år är barnkalas fortfarande jättekul och viktigt, både att vara huvudperson på sitt eget kalas och att fira kompisarna. Här hittar du idéer och tips till barnkalas 8 år.
Vid nio års ålder har de redan en bra idé om vad de vill - eller rättare sagt, vad de absolut inte vill. Vi har därför samlat lite tips inför 9-årskalaset!
Vad hittar man på när man ska ha födelsedagskalas för någon som fyller 10 år? Utmaningen brukar vara att hitta aktiviteter som passar barn i den här åldern...
Många 11 åringar har klart för sig vad de inte vill. Lite svårare dock med vad de vill göra och hur de vill fira med sin födelsedag.
Nu för tiden blir vissa barn tonåringar långt innan de fyller tretton år. Har du en tonåring hemma så lär du ju veta om det. Här får du tips till 12-års kalaset med allt från mat till partylekar.
När barnen fyller 3 år brukar de flesta ännu inte ordna det helt stora barnkalas. Här får du tips och idéer till hur du firar ett 3-års kalas.
2-årskalaset kan antingen vara kaffe med tårta eller födelsedagsmiddag tillsammans med släkt och vänner eller så kan det vara det lilla barnkalas.
1-årskalaset är lite speciellt - det är det lilla barnets alldeles första födelsedagskalas!
Ju äldre barnen blir desto svårare är det att fixa aktiviteter till fest och kalas, då är en mobilskattjakt den perfekta lösningen! Se filmen!
Under de senaste åren har det kommit allt fler så kallade Escape games, Escape rooms eller Breakout Games – kärt barn har många namn. Kul, klurigt och "IRL"! Med vår hjälp kan du fixa ditt eget Escape Game hemma!
Detektiver, agenter och mysterium är ett kul tema för barnkalas och fester långt upp i åldrarna. Låt barnen sätta på sig en lösmustasch och lösa ett klurigt mysterium!
För alla barn som gillar cowboys, indianer eller kanske Zorro är ett barnkalas med Vilda Västern-tema perfekt! Här hittar du 5 tips på hur du fixar Vilda Västern-kalaset!
När våren och sommaren får barnen spring i benen och man vill vara utomhus - också på kalas och fest! Här är våra bästa skattjakter för kalas utomhus!
Vilket barn tycker inte om att gå på skattjakt eller lösa ett mysterium? Här är våra bästa skattjakter för alla åldrar!
l